Development

 Op basis van een uitgewerkt concept start ons technische team met de ontwikkeling van de gewenste online toepassingen. Er wordt een vertaalslag gemaakt van ontwerp en techniek naar functioneel gebruik.  
 
Wij zien de techniek als een middel om het doel te bereiken. Wij vallen u dan ook niet lastig met ingewikkelde termen, maar geven concreet aan wat de techniek bijdraagt aan het realiseren van een zo hoog mogelijk resultaat. Wij streven altijd naar de volgende voordelen:
  • Een zo kort mogelijke laadtijd;
  • Zoekmachine vriendelijk, u wilt tenslotte goed zichtbaar zijn op Google;
  • Functioneel en eenvoudig in het gebruik;
  • Mobiel toegankelijk;
  • W3 valide;
Uw website, webshop of online applicatie krijgt hierdoor een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat uw bezoekers niet voortijdig afhaken. Een goede techniek is essentieel om het aantal conversies te verhogen en het rendement van uw online inspanningen te optimaliseren.
 
De mogelijkheden
U kunt bij ons terecht voor de volgende online toepassingen:
 
  • Websites
Het stijgende internetgebruik via mobiele apparaten heeft ervoor gezorgd dat een goede website onmisbaar is voor ieder bedrijf.  Wij ontwikkelen websites die aan de eisen van nu voldoen. Zo zijn de websites onder andere toegankelijk via mobiele apparaten, beschikken de websites over social media koppelingen en kunt u de website eenvoudig beheren via ons eigen CMS.
 
  • Webshops
Online shopping vertoont een extreme groei. Het aantal webshops stijgt explosief en is niet langer een overbodige luxe, maar pure noodzaak. Als partner van Prestashop ontwikkelen wij webshops van iedere omvang. Uiteraard is het mogelijk om diverse processen te automatiseren door koppelingen te leggen tussen de webshop en databases. 
 
  • Webapplicaties
Wij ontwikkelen webapplicaties voor allerlei verschillende toepassingen op het gebied van procesmanagement. Via de applicaties is het mogelijk om processen te automatiseren en inzichtelijk te maken. Uiteraard is het mogelijk om de applicaties te koppelen aan webshops, websites of andere systemen. 
 
  • Mobiele applicaties(iOS & Android)
Mobiele applicaties zijn bij uitstek geschikt om gebruik te maken van de mogelijkheden van smartphones en tablets. Denk hierbij aan GPS of beacons. Zo kunt u uw klant nog beter bedienen.
 
Als de ontwikkeling is afgerond, zijn de online toepassingen klaar voor gebruik. Wilt u excelleren en het rendement van uw online activiteiten verhogen, dan stellen wij samen met u een online marketingmix op.
 

Geen uitdaging is voor mij te groot als het web aangaat!