Hosting

 U heeft een goede, professionele website of webshop en haalt maandelijks een mooi rendement. Geen vuiltje aan de lucht totdat de website ineens offline is. Pas op dat moment realiseert u zich hoe belangrijk goede en betrouwbare hosting is.
 
Betrouwbare hosting
Hosting zorgt ervoor dat uw website verbonden is met het internet. Op het moment dat er problemen ontstaan met de hosting is de kans groot dat uw website niet meer bereikbaar is voor bezoekers. Een onbereikbare website of webshop is van directe invloed op de resultaten. Daarom houden wij graag de regie in handen door de hosting zelf te regelen. Dit doen wij bij BIT, één van de meest toonaangevende datacenters van Nederland.  
 
Naast de bereikbaarheid van uw website of webshop is hosting ook van belang voor uw positie in Google. Zo zorgt goede hosting onder andere voor een snellere laadtijd, waardoor uw website of webshop hoger in Google scoort. Doordat wij de hosting zelf regelen, zijn wij in staat om uw website of webshop op alle mogelijke manieren te optimaliseren.  

Domeinnaamregistratie
Naast hosting kunt u bij ons ook terecht voor het registreren van een domeinnaam. Een domeinnaam is van belang op de vindbaarheid van uw website of webshop in Google. Als partner van SIDN zullen wij u ondersteunen en adviseren bij het kiezen van een geschikte domeinnaam.  
 
Uiteraard is het mogelijk om e-mailadressen aan te maken met uw domeinnaam. U kunt optioneel kiezen voor een uitgebreid e-mailpakket, waarbij u de beschikking krijgt over webmail, een onbeperkt aantal e-mailadressen en het SpamFight spamfilter.  
 
Wilt u er zeker van zijn dat uw website of webshop bereikbaar is? Neem contact met ons op!
 
 

Geen uitdaging is voor mij te groot als het web aangaat!