Marketing

 U bent online aanwezig, maar wilt excelleren en uw rendement verhogen. Marketingactiviteiten helpen u om gericht onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. Door potentiele klanten naar uw website of webshop te leiden, vergroot u de kans op conversies en haalt u een hoger rendement.  
 
Stel u heeft een schitterende winkel met vakbekwaam personeel. Hoe zorgt u ervoor dat bezoekers niet langs uw winkel lopen, maar ook daadwerkelijk binnenkomen? Hetzelfde geldt voor uw website of webshop.
 
U wilt onder de aandacht komen van uw doelgroep. Het liefst eerder dan uw concurrent. Wij helpen u daarbij. Samen met u bepalen wij de juiste marketingmix om het resultaat van uw online activiteiten te verhogen.
 
Er zijn diverse mogelijkheden om gericht onder de aandacht te komen bij uw doelgroep en hen aan te zetten tot actie:
 
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
De juiste mensen op de juiste plek krijgen. Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het mogelijk om aan de hand van bepaalde zoekwoorden uw positie in zoekmachines te verbeteren. Niet onbelangrijk, aangezien Google één van de belangrijkste verkeersbronnen is voor websites en webshops.
 
Zoekmachineoptimalisatie bestaat bij ons meestal uit een combinatie van linkbuildingm zoekwoordoptimalisatie en het ontwikkelen van gerichte landingspagina’s. Zo krijgt uw website meer waarde voor uw klanten, waardoor de website zal stijgen in de zoekresultaten van Google. 
 
  • Zoekmachine marketing (SEA)
Waar zoekmachineoptimalisatie een langdurig proces is, is het via zoekmachine marketing (SEA) mogelijk om op korte termijn resultaten te boeken. Via betaalde advertenties is het mogelijk om snel te stijgen in de zoekresultaten van onder andere Google en Bing. 
 
  • Conversieoptimalisatie
Via welke weg komen bezoekers binnen op uw website of webshop? Welke pagina’s bezoeken zij en waar binnen het aankoopproces haken zij af? Via Google Analytics en Hotjar analyseren we belangrijke gegevens van uw bezoekers. Op basis van deze gegevens wordt de website of webshop geoptimaliseerd, zodat u meer rendement kunt halen uit uw website of webshop.
 
  • Productvergelijkingssites
Consumenten zijn kritisch. Voordat men een online aankoop doet, worden producten van diverse webshops met elkaar vergeleken. Wij zorgen ervoor dat uw producten zichtbaar zijn op de grootste productvergelijkingssites zoals Beslist.nl en Google Shopping.
 
  • Sociale media
Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Consumenten maken dan ook gretig gebruik van diverse sociale netwerken als Facebook, Twitter en YouTube. Hoe kunt u sociale media inzetten om meer verkeer te genereren naar uw website of webshop. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes
 
  • Video
Het gebruik van video als communicatiemiddel blijft groeien. Onder andere instructievideo’s zijn een krachtig middel om bezoekers te genereren en te informeren. Door video’s op de juiste manier te verspreiden, is het eveneens mogelijk om uw positie in de zoekmachines te verbeteren.
 
Marketingactiviteiten zorgen voor meer verkeer naar uw website of webshop. Als uw website of webshop veel bezoekers trekt, is het van groot belang dat de website goed bereikbaar is. Betrouwbare hosting is hierbij een onmisbare schakel.
 

Geen uitdaging is voor mij te groot als het web aangaat!