Design

 Ons creatieve team is in staat om de online strategie te vertalen naar een beeldend en sprekend concept. Zo krijgt u direct gevoel bij uw nieuwe website, webshop of online applicatie. 
 
Resultaatgericht ontwerp
Creatieve designs kunnen ten onder gaan door het gebrek aan resultaat. Wij vinden dat een ontwerp in de eerste plaats functioneel moet zijn. Het ontwerp is een essentieel element om het doel van een online toepassing te behalen. Wij ontwerpen graag professionele designs die uitblinken in functionaliteit en resultaat.
 
Om tot een resultaatgericht ontwerp te komen, werken onze ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers met grote regelmaat samen. Zo houden wij tijdens het ontwerp niet alleen rekening met de look & feel van het design, maar kijken wij ook naar de volgende elementen:
  • Is het ontwerp technish haalbaar?
  • Wat is de laadtijd van de website, webshop of online applicatie?
  • Is de website/webshop gebruiksvriendelijk?
  • Wordt de bezoeker aangezet tot actie?
  • Leidt het ontwerp tot conversies?
Door het ontwerp vanuit diverse specialisaties te bekijken, treedt er synergie op en komen wij tot een krachtig concept. 

Eerst ontwerp, dan ontwikkeling
Tijdens de creatieve vertaalslag willen wij zeker uw gevoel en smaak niet vergeten. Ongetwijfeld heeft u uw eigen gedachtes en wensen omtrent een ontwerp. Wij betrekken u graag bij hetontwerpproces, zodat wij samen tot een zo krachtig mogelijk concept komen. Bent u tevreden over het ontwerp, dan starten wij met de ontwikkelingsfase.
 

Om klanten te houden moet je ván ze houden!