Prestashop webshop laten bouwen?

Prestashop is een open source e-commerce systeem dat door zowel kleine als grote ondernemingen gebruikt wordt voor hun webshop. De laatste jaren is Prestashop uitgegroeid tot marktleider op het gebied van professionele e-commerce software.

 
Sinds 1999 realiseert NoviSites webshops, sinds 2009 gespecialiseerd in Prestashop. Sinds 2013 zijn we, als één van de weinige in Nederland, officieel Prestashop partner.

Daarom kiest u voor een Prestashop webshop bij NoviSites Online Solutions

  • Jarenlang ervaring in Prestashop
  • Gecertificeerd Prestashop partner
  • Full-service internetbureau

Prestashop de voordelen

Kiezen voor Prestashop heeft diverse voordelen zoals het grote aanbod aan templates, de meertaligheid en de talrijke modules zoals iDeal en andere betaaloplossingen. Door de open broncode is Prestashop volledig aan te passen aan uw wensen. Of u nu een geavanceerde koppeling wilt met uw facturatiesysteem of juist een eenvoudige webshop wilt. Met Prestashop kan het.

Prestashop en SEO

Ook op het gebied van de vindbaarheid in de zoekmachines scoort Prestashop relatief goed. De gestructureerde code en de snelheid van het systeem zorgen ervoor dat een Prestashop webshop makkelijker zal scoren in de zoekmachines dan veel andere e-commerce oplossingen.

Prestashop en NoviSites

U bent op zoek naar een full service partner om u online succes te brengen? NoviSites zorgt voor design, ontwikkeling, onderhoud, marketing en webhosting van uw Prestashop webshop. Ook met het samenwerken met externe partijen zoals reclamebureau’s hebben we veel ervaring.
 
We hebben koppeling gerealiseerd met onder andere de volgende partijen: Exact, ASI, Adsoft KCU, Accel, K3 Unisoft, Cleafs, Afilinet, Feedback Company, Kiyoh, StellaReview, IFN, Softwear, DocData, Unit4, Klarna, UPS, PostNL, Beslist, Kieskeurig, Kelkoo, MailPlus en Google shopping.
 
Uw wens is onze uitdaging, uw ecommerce oplossing laten ontwikkelen door NoviSites? Neem dan contact met ons op. Wilt u een demo zien van Prestashop of een vergelijking met andere ecommerce systemen? Neem ook dan contact met ons op.
 
 

Resultaat realiseren voor klanten!