Strategie

 
De online wereld staat bol van de mogelijkheden. Het is dan ook een uitdaging om de juiste keuzes te maken. Wij geven graag richting en houvast aan uw online activiteiten. De eerste belangrijke pijler als fundament voor uw online succes? Het creëren van een heldere online strategie.
 
Een duidelijk doel is cruciaal voor online succes
U wilt een nieuwe website, webshop of online applicatie, maar wat is het achterliggende doel? Streeft u naar meer online zichtbaarheid of wilt u meer omzet halen uit uw webshop? Elk doel vraagt om zijn eigen, unieke aanpak. Een duidelijk doel is cruciaal voor online succes.  Online succes behaalt u alleen door juiste en doordachte keuzes te maken. De kans is groot dat u te maken krijgt met uitdagende vraagstukken die van invloed zijn op uw online positionering:
  • Richt u zich op het buitenland?
  • Hoe ziet uw supply chain/logistieke keten/productieketen eruit?
  • Werkt u via dropshipment?
  • Hoe vinden klanten u via het internet?
  • Hoe wilt u sociale media inzetten?
  • Wat zijn de wensen en behoeften van uw doelgroep?
Wij helpen u graag om uw vraagstukken te vertalen naar een heldere online strategie. De online strategie geeft houvast aan de online activiteiten op zowel de korte als de lange termijn. Hierdoor is het mogelijk om de juiste koers in te zetten en te bouwen aan een zo sterk mogelijke online positie.
 
De online strategie is één van de pijlers om een stevig fundament te leggen voor uw online succes. Om blijvend rendement te behalen is het belangrijk om de online strategie te vertalen naar een krachtig concept

Om klanten te houden moet je ván ze houden!