Applicaties

De toename van het aantal mobiele apparaten heeft voor een grote verschuiving gezorgd binnen het internetverkeer. Consumenten surfen steeds vaker op het internet via smartphones en tablets. De snelle opkomst van mobiele apps biedt nieuwe kansen en mogelijkheden om producten en diensten online in de markt te zetten. Mobiele apps worden steeds populairder en er is een forse stijging te zien in het aantal aankopen via apps.
 
Voordelen mobiele apps
In het algemeen zijn er twee mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets: een responsive website of een mobiele app. De mobiele app heeft echter een aantal doorslaggevende voordelen ten opzichte van een mobiele website:
  • Het sturen van pushberichten/notificaties;
  • Het gebruiken van locatievoorzieningen zoals GPS en Bluetooth;
  • Het gebruik van beacons voor persoonsgerichte communicatie;
  • Het activeren en gebruiken van de camera;
  • Optimale beleving.
 
Het gebruik van bovenstaande functionaliteiten geven de gebruiker een andere, betere beleving. Zo is het mogelijk om persoonsgericht informatie aan te bieden, waardoor de gebruiker beter bediend kan worden en zelf minder handelingen hoeft te verrichten. Daarnaast zorgt een goede app voor trouwe gebruikers die met regelmaat de app gebruiken en terugkeren.
 
 
Hybride apps
Bij de ontwikkeling van apps is het belangrijk om bewust te zijn van de verschillende platforms. Zo zijn Android (Google) en iOS (Apple) momenteel de grootste platforms voor apps. Aangezien wij hybride apps ontwikkelen via Meteor, is het mogelijk om één native basis app te ontwikkelen die geschikt is voor beide platforms. Het grote voordeel hiervan is dat het u kosten bespaart, omdat de ontwikkeling van twee verschillende apps niet nodig is.
 
Uiteraard ontwikkelen wij op maat gemaakte apps naar wens. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!
 
 

Geen uitdaging is voor mij te groot als het web aangaat!