Webshop? PrestaShop

Online shopping vertoont een extreme groei. Zowel het aantal webshops als de omzet uit online verkoop blijven toenemen. Een goede, conversiegerichte webshop biedt kansen om de concurrentie voor te blijven en uw resultaat te verhogen. Als specialist in het ontwikkelen van webshops helpen wij u met de realisatie van een succesvolle webshop.
 
PrestaShop webshop
Als officiële partner van PrestaShop hebben wij ervoor gekozen om alle webshops te ontwikkelen met PrestaShop, één van de meest toonaangevende platforms voor de ontwikkeling van webshops. De keuze voor PrestaShop staat niet op zichzelf. Na een grondige analyse van de diverse platforms hebben wij een afgewogen keuze gemaakt voor Prestashop. Wilt u weten waar wij tijdens onze keuze rekening mee hebben gehouden? Bekijk dan onze blogs.
 
Voordelen PrestaShop
Het kiezen voor Prestashop geeft u de volgende voordelen:
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren;
  • Schaalbaar in gebruik;
  • Responsive, consumenten kunnen eenvoudig bestellen via smartphones en tablets;
  • Koppelingen met externe partijen;
  • Multishop;
  • Meertalig;
  • Multi currency;
  • Snelle laadtijd;
  • Zoekmachinevriendelijk.
 
Webshop naar wens
Uw wens en het doel van de webshop zijn altijd ons uitgangspunt. Door bij het begin een helder doel te formuleren is het mogelijk om een zeer resultaatgerichte webshop te ontwikkelen. Elke webshop heeft een eigen doel: richt u zich bijvoorbeeld op het buitenland of richt u zich op een brede doelgroep of niche? Elk doel vraagt om een unieke aanpak om een zo hoog mogelijk resultaat op te leveren.
 
Conversiegericht
Wij begrijpen dat het succes van een webshop draait om de cijfers. Wij denken daarom direct vanuit uw belang. Tijdens de ontwerp- en ontwikkelingsfase is het optimaliseren van het aantal conversies één van onze belangrijkste uitgangspunten. Zo houden wij rekening met conversie verhogende elementen als een duidelijke structuur, een logische navigatie en een snelle laadtijd.
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een conversiegerichte webshop? Bekijk dan snel enkele PrestaShop webshops die wij hebben ontwikkeld.
 
Haal meer resultaat uit uw webshop!
Wilt u het resultaat uit uw webshop verhogen, dan is het verstandig om kritisch te kijken naar onder andere de vindbaarheid en de zichtbaarheid van uw webshop. Wordt de webshop bijvoorbeeld snel gevonden via zoekmachines zoals Google? Uiteraard kunnen wij u helpen om het resultaat van uw webshop te verhogen. Onze marketeers zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de vindbaarheid en de zichtbaarheid van webshops. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, klik dan hier.
 
 

Door de juiste marketingtechnieken te combineren streef ik naar een zo hoog mogelijk resultaat