Websites ontwerpen & ontwikkelen

Websites zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons (zaken)leven. Nagenoeg elk bedrijf, elke vereniging en elke stichting is online aanwezig. Een website is niet langer meer vooruitstrevend, maar de norm. Een goede website daarentegen maakt nog steeds het verschil. Wilt u een goede website? Wij weten precies waar een goede website aan moet voldoen.
 
Strategie
Het hebben van een website staat niet op zichzelf. Achter elke goede website zit een duidelijk doel. Wij helpen onze klanten graag bij het formuleren van een online strategie, zodat het doel achter een nieuwe website helder is. Dit doen wij onder andere door de juiste vragen te stellen, zoals:
  • Wat wilt u bereiken met een website?
  • Wilt u bezoekers informeren of activeren?
  • Wat is uw doelgroep?
Een helder doel is cruciaal voor online succes. Op deze manier zijn wij in staat om een functionele en resultaatgerichte website te ontwikkelen die aan uw wensen voldoet.
 
Gebruiksvriendelijk CMS
Achter elke website gaat een Content Management Systeem (CMS) schuil om de website te beheren en aanpassingen te verrichten. Op basis van gebruikerservaringen van onze klanten hebben wij een eigen CMS ontwikkeld. Het CMS is modulair opgebouwd, zodat u alleen over de functies beschikt die u noodzakelijk acht. Dit zorgt ervoor dat het CMS zeer gebruiksvriendelijk is en overzichtelijk blijft.
 
Responsive
Het stijgende gebruik van smartphones en tablets heeft ervoor gezorgd dat websites steeds vaker bezocht worden via een mobiel apparaat. Een responsive webdesign is dan ook geen overbodige luxe. Wij ontwikkelen responsive websites die perfect weergegeven worden op verschillende apparaten zoals desktop computers, laptops, smartphones en tablets. Bekijk enkele websites die wij hebben gemaakt.
 
Maximaal resultaat uit uw website
Op basis van een duidelijk doel, een functioneel ontwerp en een betrouwbare ontwikkeling zorgen wij ervoor dat uw website resultaatgericht ingezet wordt. Wilt u het resultaat uit uw website maximaliseren, dan is het verstandig om verder te kijken dan de eerder genoemde elementen. Hosting en marketing spelen een belangrijke rol in het verhogen van het resultaat uit uw website.
 
Wij houden de hosting van websites graag zelf in de hand. Hosting is één van de belangrijkste elementen als het gaat om de snelheid en de bereikbaarheid van uw website. Onze engineers begrijpen dat.
 
Daarnaast kunnen onze marketeers het resultaat uit uw website verhogen door de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw website te optimaliseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, klik dan hier.
 

Door de juiste marketingtechnieken te combineren streef ik naar een zo hoog mogelijk resultaat